Unic-Moto jõulupidu 2016

Armas unicmotolane!

Oled oodatud Unic-Moto aastalõpupeole reedel, 16, detsembril  2016 algusega kell 19. Pidu toimub Harjumaal Keila külje all Koplimadise talus – täpsem informatsioon kohalejõudmise kohta veebiaadressilt www.koplimadise.ee.

Osalustasu Unic-Moto liikmele on 10 eurot, mitteklubiliikmele 20 eurot ning kuni 12aastastele lastele on sündmus tasuta. Ööbimine on kahe- ja kolmekohalistes tubades, hinnaks kahekohalistel 40 eurot ja kolmekohalistel 50 eurot toa kohta. Arveldamine kohapeal sularahas!

Peol pakutakse jõulurooga ja elavat muusikat jalakeerutamiseks, samuti on plaanis aasta jooksul tublimate autasustamine ning uutele liikmetele märgi ja liikmepileti üleandmine. Hinna sisse kuulub tervitusnaps, kuid kuna kohapeal baari avatud pole, tuleb enda jaoks meelepärane naps ise kaasa võtta.

Registreerimise ja tubade broneerimisega tegeleb juhatuse liige Priit Pedak. Kui soovite registreerida e-posti teel, saatke vastav e-kiri unicmoto@unic-moto.ee. Samuti saab registreeruda Unic-Moto kinnises foorumis teema all „Jõulupidu“ või helistades Priidule numbril 512 5806.

Kohtumiseni Koplimadise talus!

Lugupidamisega
Unic-Moto juhatus

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga